Snel, doelgericht naar succes.

Onwego is een jong innoverend ICT bedrijf, wij houden ons bezig met het ontwikkelen van webshops, websites en software voor grote en kleine bedrijven in het Westland en omstreken. Ook verzorgen wij webhosting, zowel budget als premium webhosting plus je kunt jouw domeinnaam registreren zodat jij direct online bent. 

Ons stappenplan 

 

1 EERSTE GESPREK

Onze reis begint met een gezellig gesprek onder het genot van een kop koffie! We bespreken samen jouw droom idee en wat daar allemaal bij komt kijken.

2 VOORONDERZOEK

Nu we jouw idee op papier hebben gaan wij aan de slag met een onderzoekje naar welke tools en systemen wij nodig hebben om jou droom idee werkelijk te laten worden.

3 PLANNING

We weten nu wat er allemaal nodig is. De volgende stap is om hier een planning van te maken zodat jij weet wanneer jouw droom werkelijkheid kan worden! Wekelijks evalueren we samen de voortgang

4 TECHNISCHE REALIZATIE

De eerste stap van het realiseren  van jouw droom is het ontwikkelen en koppelen van alle technische systemen zodat het allemaal goed functioneert. 

5 STIJL EN ONTWERP

Nu we alle technische abracadabra achter de rug hebben is het tijd om er een mooi plaatje van te maken. Zodat iedereen verbaast staat.

6 OPLEVERING EN NAZORG 

Wat een mooie reis, we zijn nu bij het einde aangekomen maar laten je niet zomaar gaan! Wij zorgen dat alles blijft werken en jij fijn kan doen waar je goed in bent. Op naar het volgende project!

Werkwijze

SYSTEEM 

Koppelingen

Onwego verzogt diverse systeem koppelingen voor webshops en websites. Er zijn koppelingen voor kassasystemen, leveranciers en (externe) catalogussen.

Werkwijze

Email

hello@onwego.nl


Telefoon

06 151 922 69

HANDIGE

LINKS

Webshop starten 

Website laten maken

Softwareontwikkeling

Privicy Policy

Algemeene voorwaarde

Partner programma

to top button