Snel en doelgericht naar succes.

Onwego is een jong innoverend ICT bedrijf, wij houden ons bezig met het ontwikkelen van webshops, websites en software voor grote en kleine bedrijven. Wij zijn actief in het Westland en omstreken maar werken zowel nationaal als internationaal. Verder verzorgen wij webhosting, zowel budget als premium webhosting. Je kunt jouw domeinnaam direct bij ons registreren zodat jij direct online bent. 

Ons stappenplan

We gaan snel en deskundig aan het werk zodat we optimaal aan onze projecten kunnen werken.

1 Kennismaking

Onze reis begint met een gezellig gesprek onder het genot van een kop koffie! We bespreken samen jouw droom idee en wat daar allemaal bij komt kijken.

2 Vooronderzoek

Nu we jouw idee op papier hebben gaan wij aan de slag met een onderzoekje naar welke tools en systemen wij nodig hebben om jou droom idee werkelijk te laten worden.

3 Planning

Ook ontwikkelen wij software voor bedrijven zoals applicaties voor zowel Apple als Android. Ook ontwikkelen wij desktop programma’s en plug-ins voor o.a WordPress 

4 Technische realisatie

De eerste stap van het realiseren van jouw droom is het ontwikkelen en koppelen van alle technische systemen zodat het allemaal goed functioneert. 

5 Stijl en ontwerp

Nu we alle technische abracadabra achter de rug hebben is het tijd om er een mooi plaatje van te maken. Zodat iedereen verbaast staat.

6 Oplevering en nazorg

Wat een mooie reis, we zijn nu bij het einde aangekomen maar laten je niet zomaar gaan! Wij zorgen dat alles blijft werken en jij fijn kan doen waar je goed in bent. Op naar het volgende project!

Stuur mij een offerte.

Binnen 24 uur reactie.

100% gratis & vrijblijvend.