Webshop laten
maken.

Het ontwikkelen van een webshop kan voor jouw fysieke webshop veel voordelen opleveren. Het online verkopen van jouw producten zorgt voor een groter bereik en kan daarom voor meer sales zorgen.

Jouw webshop bij Onwego.

Ontwerp & ontwikkeling

Het ontwerp en de ontwikkeling wordt voor elke klant vanaf nul opgebouwd en afgestemd op de behoeftes van het bedrijf.

Onderhoud

Na oplevering van jouw (nieuwe) webshop zorgen wij dat de webshop up-to-date en onderhouden blijft. Dat zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op het verkopen.

Koppelingen & integraties

Het koppelen van systemen kan jouw webshop nog verder brengen. Denk hierbij aan het een koppeling tussen jouw webshop en een kassasysteem of het koppelen van de externe voorraad en catalogussen van leveranciers.

Marketing & analyse

Terwijl jij volop geniet en plezier hebt met jouw online webshop zijn we ook bezig met de marketing. Wij analyseren jouw webshop en maken wij maandelijks een rapport.

Kost het bijhouden van
jouw webshop je veel tijd?

Door het automatiseren van jouw webshop bespaar je tijd die je vervolgens weer kan besteden aan het verder ontwikkelen van jouw bedrijf.

API koppeling

Het koppelen van de API’s van leveranciers, kassasystemen of andere externe systemen zorgen ervoor dat jij automatisch producten kan importeren, externe voorraden kan verwerken en bestellingen automatisch in je boekhouding kan verwerken. 

Product

Importeer automatisch alle producten vanuit jullie catalogus of kassa systeem.

Voorraden

Synchroniseer de voorraden automatisch en realtime.

Bestellingen

Verstuur bestellingen automatisch door naar het kassa programma.

Wist je dat 60% van de bezoekers
bekijken via hun telefoon?

Hierom focussen wij ons op het maken van een responsieve webshop zodat jouw webshop ook makkelijk en goed gebruikt kan worden op laptop, tablet en mobiel.

Voorbeelden

Bekijk meer projecten>

Voorbeelden

Bekijk meer projecten>