Webshops, websites en meer.

Onwego is een jong innoverend ICT bedrijf, wij houden ons bezig met het ontwikkelen van webshops, websites en software voor grote en kleine bedrijven. Wij zijn actief in het Westland en omstreken maar werken zowel nationaal als internationaal. Verder verzorgen wij webhosting, zowel budget als premium webhosting. Je kunt jouw domeinnaam direct bij ons registreren zodat jij direct online bent. 

Onze corebusiness

We ontzorgen graag van A tot Z maar specialiseren ons zodat we de klant het meeste kunnen bieden.

Webshops

Wij maken webshops met koppelingen naar systemen van leveranciers, kassasystemen en catalogussen, bekijk meer hier.

Websites

Wij ontwikkelen websites met de laatste technologieën, wij maken gebruik van een bestaand CMS (Content managementsysteem) Dat wij zelf op onze wensen hebben afgestemd

Software

Ook ontwikkelen wij software voor bedrijven zoals applicaties voor zowel Apple als Android. Ook ontwikkelen wij desktop programma's en plug-ins voor o.a WordPress 

Andere diensten

Buiten onze specialiteiten om helpen wij ook onze klanten met het volgende.

Marketing

Met behulp van onze tools zetten wij jouw bedrijf op project in de markt. Wij maken een marketingplan speciaal aangepast op de behoeftes van jouw bedrijf/project.

Grafische Ontwikkeling

Heb jij een nieuw logo en/of een nieuwe huisstijl nodig? Samen met een breed netwerk helpen wij jou met het ontwerpen van een nieuwe stijl. 

Fotografie

Wij bieden een volledige service voor websites en andere zaken. Hier is fotografie een groot onderdeel van, samen met een breed netwerk zorgen wij voor het beste plaatje.

Project Managing

Wil jij een project starten maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag om het project soepel en spoedig te laten verlopen. 

Webhosting

Jouw website begint natuurlijk bij het zoeken van een goede hosting partij. Wij hebben onze eigen servers op een van de grootste serverparken van Nederland staan. Hierdoor ben jij zorgeloos online. 

Domeinnamen

Ook registreren wij jouw domeinnamen en kun je bestaande domeinen naar ons verhuizen. Wij nemen al jouw zorgen uit handen.

Diensten

SYSTEEM 

Koppelingen

Onwego verzogd diverse systeem koppelingen voor webshops en websites. Er zijn koppelingen voor kassasystemen, leveranciers en (externe) catalogussen.

Diensten

Stuur mij een offerte.

Binnen 24 uur reactie.

100% gratis & vrijblijvend.

Diensten