Over ons.

Wie zijn de gezichten achter de schermen bij Onwego? Wij zijn sociaal gedreven developers die voor jouw bedrijf aan de slag gaan.

Wij investeren in
jong talent.

‘Jong talent ontdekken is een van de leukere bezigheden. Hen zien groeien als medewerker of tijdens hun stageperiode maakt het werk extra bijzonder.’

 

Armand Heijder

Oprichter van Onwego

Samenwerken is een belangrijke factor.

Wij zijn ervan overtuigd dat een nauwe samenwerking als team het beste resultaat oplevert. Dit zorgt voor weer een goede sfeer op de werkvloer. Na een geslaagde werkweek kunnen we de week goed afsluiten op onze vrijdagmiddagborrel.

Software oplossingen
gericht op resultaat.

Om jouw bedrijf het beste software te leveren werkt ons team aan op maat gemaakte projecten. In overleg kijken wij wat jouw bedrijf nodig heeft om de werkprocessen te optimaliseren.

Ons doel is bedrijven te helpen met het optimaliseren van werkprocessen, zodat zij hun werk beter en efficienter kunnen uitvoeren.

Een jong en
ambitieus team.

Onwego bestaat uit een team van jonge webdevelopers. Een gezellig team dat hard werkt om het beste resultaat voor de klant neer te zetten.

Wij zijn ervan overtuigd dat een nauwe samenwerking als team en met de klant het beste resultaat oplevert. Een goed resultaat voor ons als development team en voor de opdrachtgever, zorgt voor een goede band met de klant en een fijne sfeer op de werkvloer.

De developers.

Armand
Eigenaar en full-stack developer.

‘We zijn een jong en dynamisch team met allemaal dezelfde passie voor development.’