API koppelingen.

Het uitbreiden en automatiseren van jou website of webshop kan gemakkelijk door het koppelen van extern API’s / systemen van leveranciers of partners. Door de jaren heen hebben wij mooie API koppelingen mogen schrijven.

iDIN | Online identificeren.

IDIN is door een bank ontwikkelde dienst, waarmee consumenten zich veilig en betrouwbaar manier met hun eigen bank kunnen: identificeren, inloggen en leeftijd bevestigen.

Softwear koppeling

Softwear levert een compleet en snel kassasysteem, wij kunnen vervolgens uw producten automatisch inladen en de voorraad van de kassa koppelen binnen uw webshop.

Intersprint koppeling

Intersprint biedt haar klanten de grootste en meest complete bandenvoorraad van Europa bestaande uit alle A-merken, ‘Exclusive brands’ en ‘Private labels’. Wij hebben een koppeling gemaakt zodat heel de catalogus en hun voorraad geïmporteerd wordt binnen de webshop zodat jou klanten deze direct kunnen bestellen.

Aldoc koppeling

ALDOC-TOPMOTIVE is een van de belangrijkste spelers op de markt wanneer het gaat om auto-onderdelen-catalogi in de Benelux, wij hebben een koppeling ontwikkeld voor webshops zodat jouw catalogus en onderdeleninformatie te zien is binnen de webshop.

Trademate koppeling

Trademate verzorgd voor grossiers veel. TradeMate is een compleet automatiseringspakket voor grossiers en importeurs; van magazijn tot verkoop, van financiële administratie tot inkoop. Wij koppelen dit complete systeem aan webshops zodat jij klantgegevens, voorraden en prijzen uit het systeem kan inladen binnen jouw webshop.

XML koppelingen

Wij kunnen alle XML-koppelingen met webshops en websites maken.

Aan de slag met uw project?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden.