API koppelingen.

Het uitbreiden en automatiseren van jouw website of webshop kan gemakkelijk door het koppelen van externe API’s/systemen van leveranciers of partners. Zo'n koppeling wordt ook wel middleware genoemd.

IDIN
Online identificeren

IDIN is een door een bank ontwikkelde dienst, waarmee consumenten veilig en betrouwbaar manier hun eigen bank kunnen: identificeren, inloggen en leeftijd bevestigen.

softwear

Softwear
koppeling

Softwear levert een compleet en snel kassasysteem, wij kunnen vervolgens uw producten automatisch inladen en de voorraad van de kassa koppelen binnen jouw webshop.

intersprint

Intersprint
koppeling

Intersprint biedt haar klanten de grootste en meest complete bandenvoorraad van Europa bestaande uit alle A-merken, ‘Exclusive brands’ en ‘Private labels’. Wij hebben een koppeling gemaakt zodat de gehele catalogus en voorraad geïmporteerd wordt binnen de webshop zodat jouw klanten deze direct kunnen bestellen.

Trademate
koppeling

TradeMate is een compleet automatiseringspakket voor grossiers en importeurs; van magazijn tot verkoop, van financiële administratie tot inkoop. Wij koppelen dit complete systeem aan webshops zodat jij klantgegevens, voorraden en prijzen uit het systeem kan inladen binnen jouw webshop.

Aldoc

Aldoc
koppeling

ALDOC-TOPMOTIVE is een van de belangrijkste spelers op de markt wanneer het gaat om auto-onderdelen-catalogi in de Benelux. Wij hebben een koppeling ontwikkeld voor webshops zodat jouw catalogus en onderdeleninformatie te zien is binnen de webshop.

XML koppeling

XML
koppeling

Wij kunnen alle XML-koppelingen met webshops en websites maken.