Software
development.

Onwego is een innoverend development bureau dat zich onder andere bezighoudt op het gebied van business- en softwaredevelopment.

Wat doen wij?

E-commerce platform

De meesten zijn een webshop gewent, maar steeds vaker zie je dat bedrijven voor hun Bussiness to Bussiness (B2B) een platform/webbapplicatie laten ontwikkelen.

Projectmanagement

Er zijn online veel websites te vinden waar je jouw project in bij kan houden, echter voldoen die vaak niet aan de specifieke wensen van een bedrijf. Hierdoor wordt dit vaak zelf ontwikkeld.

Je eigen software
laten maken.

Naast het ontwerpen en inrichten van professionele sites op het internet maakt Onwego ook softwareprogramma’s op maat. Veel bedrijven gebruiken standaard software om bijvoorbeeld hun opslag, distributie accounting en betaling mee te registreren en te stroomlijnen. Vaak zijn deze programma’s te algemeen voor het specifieke product van het bedrijf. Het gevolg is een apart schaduwsysteem in Excel, op papier of in Word. De efficiëntie binnen het bedrijf is ver te zoeken en er wordt kostbare tijd verspilt aan een dubbele boekhouding.