Voor onze nieuwe website en huisstijl zijn we in samenwerking gegaan met ons zuster bedrijf Merk Maatjes. Samen met hen hebben we een mooie en strakke huisstijl mogen creëren.

Website aanpak

De website hebben we samen met het gehele team aangepakt. Merk Maatjes heeft onze geholpen met het bedenken en opzoeken van ideeën. Wij zijn aan de slag gegaan met het bekijken van de trends van website en die toegepast op de website. Op onze website is nu meer van ons team te zien en krijg je echt een gevoel bij ons software bedrijf.

Maatwerk software

Naast een nieuwe website hebben we ook onze diensten aangepakt. Onze oude diensten zijn in een nieuw jasje gestoken. We gaan ons focussen op het gehele plaatje. Wil jij een nieuw platform voor je bedrijf? Onze developers komen bij jou langs en kijken wat er mist binnen jouw bedrijf bijvoorbeeld kwa automatisering. Samen met jou en je medewerkers bespreken wat wij voor jullie kunnen betekenen en waar we tijd kunnen winnen. Vervolgens gaan we samen aan het ontwikkeling proces beginnen. Je wordt nauw betrokken in bij de ontwikkelingen die ons team maakt voor jouw platform.

Na een tijd staat het platform en kunnen jij en je team ermee aan de slag. Wanneer het platform staat kan je altijd nog contact opnemen en bieden wij ondersteuning aan zodat alles goed verloopt.

Benieuwd naar onze andere diensten? Neem snel een kijkje op onze diensten pagina!