Webshop Ontwikkeling

Onwego is een jong innoverend ICT bedrijf, wij houden ons bezig met het ontwikkelen van webshops, websites en software voor grote en kleine bedrijven in het Westland en omstreken. Ook verzorgen wij webhosting, zowel budget als premium webhosting plus je kunt jouw domeinnaam registreren zodat jij direct online bent. 

Wat wij betekenen voor uw webshop

Wij bij onwego helpen graag bij het opstarten van begin tot eind. Wij helpen met een marktonderzoek en brengen de kansen in kaart. We hebben een stappenplan die hier te vinden is.

KOPPELINGEN / INTEGRATIES

Onwego verzorgt diverse koppelingen van en naar webshops. Bijvoorbeeld kassasystemen, (meerdere) leveranciers en catalogussen

ONTWIKKELING & ONDERHOUD

Onwego ontwikkeld webshops van het begin tot einde maar ook na oplevering zorgen wij dat jouw webshop veilig online en up to date is en blijft.

MARKETING & ANALYZE

Terwijl jij volop geniet en plezier heeft van jou online webshop zijn wij bezig met de marketing uit jouw handen te nemen. Wij analizeren jou webshop en maken wij maandelijks een rapport 

webshop

SYSTEEM 

Koppelingen

Onwego verzogt diverse systeem koppelingen voor webshops en websites. Er zijn koppelingen voor kassasystemen, leveranciers en (externe) catalogussen.

webshop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Analyze

Terwijl jij geniet van jou online webshop analyzeren wij alles op de achtergrond, van verkopen tot bezoekers en brengen wij maandelijks een rapport uit en kijken we samen naar de toekomst 

Ook voor tablet en mobiel

Steeds meer mensen doen aankopen via hun telefoon, daarom zorgen wij ervoor dat jouw webshop ook makkelijk enfijn gebruikt kan worden is op laptop, tablet of mobiel.

webshop

Begin naar eind en daarvoorbij.

Elk project waar wij aan werken plannen wij van begin tot eind.

Nadat een project is opgeleverd door wij ook nog heel veel nazorg 

Email

hello@onwego.nl


Telefoon

06 151 922 69

to top button