Snelle, complete koppelingen.

Onwego is een jong innoverend ICT bedrijf, wij houden ons bezig met het ontwikkelen van webshops, websites en software voor grote en kleine bedrijven. Wij zijn actief in het Westland en omstreken maar werken zowel nationaal als internationaal. Verder verzorgen wij webhosting, zowel budget als premium webhosting. Je kunt jouw domeinnaam direct bij ons registreren zodat jij direct online bent. 

iDIN | Online identificeren.

IDIN is door een door banken ontwikkelde dienst waarmee consumenten zich veilig en betrouwbaar manier met hun eigen bank kunnen: identificeren, inloggen en leeftijd bevestigen.

Softwear koppeling

Softwear levert een compleet en snel kassasysteem, wij kunnen vervolgens uw producten automatisch inladen en de voorraad van de kassa koppelen binnen uw webshop.

Intersprint koppeling

Intersprint biedt haar klanten de grootste en meest complete bandenvoorraad van Europa bestaande uit alle A-merken, ‘Exclusive brands’ en ‘Private labels’. Wij hebben een koppeling gemaakt zodat heel de catalogus en hun voorraad geïmporteerd wordt binnen de webshop zodat jou klanten deze direct kunnen bestellen.

Aldoc koppeling

ALDOC-TOPMOTIVE is een van de belangrijkste spelers op de markt wanneer het gaat om auto-onderdelen-catalogi in de Benelux, wij hebben een koppeling ontwikkeld voor webshops zodat jouw catalogus en onderdeleninformatie te zien is binnen de webshop.

Trademate koppeling 

Trademate verzorgd voor grossiers veel. TradeMate is een compleet automatiseringspakket voor grossiers en importeurs; van magazijn tot verkoop, van financiële administratie tot inkoop. Wij koppelen dit complete systeem aan webshops zodat jij klantgegevens, voorraden en prijzen uit het systeem kan inladen binnen jouw webshop.

Levernaciers koppeling

Wij hebben ook koppelingen ontwikkeld met de systemen van verschillende auto-onderdelen leveranciers, zowel prijzen als voorraden van producten om jouw klanten en .

XML koppelingen

Wij kunnen alle XML-koppelingen met webshops en websites maken.

Op naar de volgende koppeling

Heb jij nog een systeem wat gekoppeld kan worden? Wij helpen jou hier graag bij zodat ook jou gemakkelijk te werk kan!

Stuur mij een offerte.

Binnen 24 uur reactie.

100% gratis & vrijblijvend.