Snelle, complete koppelingen.

Onwego is een jong innoverend ICT bedrijf, wij houden ons bezig met het ontwikkelen van webshops, websites en software voor grote en kleine bedrijven in het Westland en omstreken. Ook verzorgen wij webhosting, zowel budget als premium webhosting plus je kunt jouw domeinnaam registreren zodat jij direct online bent. 

Koppelingen

Intersprint koppeling

Intersprint biedt haar klanten de grootste en meest complete bandenvoorraad van Europa bestaande uit alle A-merken, ‘Exclusive brands’ en ‘Private labels’. Wij hebben een koppeling gemaakt zodat heel de catalogus en hun voorraad geïmporteerd wordt binnen de webshop zodat jou klanten deze direct kunnen bestellen.

Aldoc koppeling

ALDOC-TOPMOTIVE is een van de belangrijkste spelers op de markt wanneer het gaat om auto-onderdelen-catalogi in de Benelux, wij hebben een koppeling ontwikkeld voor webshops zodat jouw catalogus en onderdeleninformatie te zien is binnen de webshop.

Koppelingen
Koppelingen

Trademate koppeling 

Trademate verzorgd voor grossiers veel. TradeMate is een compleet automatiseringspakket voor grossiers en importeurs; van magazijn tot verkoop, van financiële administratie tot inkoop. Wij koppelen dit complete systeem aan webshops zodat jij klantgegevens, voorraden en prijzen uit het systeem kan inladen binnen jouw webshop.

Levernaciers koppeling

Wij hebben ook koppelingen ontwikkeld met de systemen van verschillende auto-onderdelen leveranciers, zowel prijzen als voorraden van producten om jouw klanten en .

Koppelingen
Koppelingen

XML koppelingen

Wij kunnen alle XML-koppelingen met webshops en websites maken.

Op naar de volgende koppeling

Heb jij nog een systeem wat gekoppeld kan worden? Wij helpen jou hier graag bij zodat ook jou gemakkelijk te werk kan!

Koppelingen

Wat wij doen?

Wij zijn van vele markten thuis maar dit zijn onze hoofd werkzaamheden.

WEBSHOPS

Wij maken webshops met koppelingen naar systemen van leveranciers, kassasystemen en catalogussen, bekijk meer hier.

WEBSITES

Wij ontwikkelen websites met de laatste technologieën, wij maken gebruik van een bestaand CMS (Content management systeem) Die wij zelf op onze wensen hebben afgestemd

SOFWARE

Ook ontwikkelen wij software voor bedrijven zoals applicaties voor zowel Apple als Android. Ook ontwikkelen wij desktop programma’s en plug-ins voor o.a WordPress 

Email

hello@onwego.nl


Telefoon

06 151 922 69

to top button