Software ontwikkeling.

Tegenwoordig zie je steeds meer bedrijven die hun eigen software laten ontwikkelen omdat de standaard softwarepakketten niet voldoende zijn. WIj bij Onwego bouwen complete platformen die voldoen aan de wensen en behoeften van een bedrijf.

E-commerce platform

De meesten zijn een webshop gewend maar steeds vaker zie je dat bedrijven voor hun Bussiness to Bussiness (B2B) een platform/webbapplicatie laten ontwikkelen

Project managment.

Er zijn online veel websites te vinden waar je jouw project in bij kan houden echter voldoen die vaak niet aan de specifieke wensen van een bedrijf. Hierom wordt dit vaak zelf ontwikkeld.

Je eigen software laten maken

Naast het ontwerpen en inrichten van professionele sites op het internet maakt Onwego ook softwareprogramma’s op maat. Veel bedrijven gebruiken standaard software om bijvoorbeeld hun opslag, distributie accounting en betaling mee te registreren en te stroomlijnen. Vaak zijn deze programma’s te algemeen voor het specifieke product van het bedrijf. Het gevolg is een apart schaduwsysteem in Excel, op papier of in Word. De effici├źntie binnen het bedrijf is ver te zoeken en er wordt kostbare tijd verspilt aan een dubbele boekhouding.